Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Bράβευση των μαθητικών εκθέσεων από την ενορία του Αγίου Νικάνορα

      Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εδώ και 12 χρόνια εκδήλωση της βράβευσης των τριών καλύτερων εκθέσεων που έγραψαν μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Καστοριάς από την ενορία του Αγίου Νικάνορα, την οποία διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο ο ιερέας του Ιερού Ναού πατέρας Ελευθέριος Συτιλίδης, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Καλλίνικου. Φέτος το θέμα της έκθεσης ήταν εμπνευσμένο από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης και αφορούσε ονόματα ηρώων που επέλεξαν οι μαθητές.

     Στον  διαγωνισμό  πήραν μέρος  130  μαθητές και μαθήτριες από  όλα σχεδόν τα σχολεία της Π.Ε. Καστοριάς, Η μαθήτριά μας, της ΣΤ΄2 τάξης, Σερέγκου Μαρία έλαβε το 1ο βραβείο (150 €) σε αυτό τον διαγωνισμό της έκθεσης. Θερμά Συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας και σε όλα τα παιδιά μας που συμμετείχαν! Ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, ευλογία, πρόοδο και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους.

    Στους επισυναπτόμενους συνδέσμους από τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και τη βραβευμένη έκθεση της μαθήτριάς μας: Μαρίας Σερέγκου (1ο βραβείο).

https://www.kastorianiestia.gr/2022/02/i-vraveysi-ton-mathitikon-ektheseon-apo-tin-enoria-toy-agioy-nikanora/

https://kastoria365.gr/2022/02/06/rekor-symmetochis-ston-diagonismo-ekthesis-poy-diorganonei-o-i-n-agioy-nikanora-seira-fotografion-nikitiries-fetos-itan-koritsia/?fbclid=IwAR2L-1ShYV8Z941sgJ23Tml1yEeQ8pBu2-pX4hqAy7WG-22g1XyhNwc9NlQ

http://mpetskas.com/?p=131638&fbclid=IwAR1bBLAPKTqQcTMl-llOhN1kXwTIZwpKzkolJVobENtFRNVf6_wIWKb3Bvs


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...