Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη του Αντιδημάρχου στο σχολείο μας


Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, επισκέφθηκε το 4ο Δ.Σ Καστοριάς  ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού του Δήμου Καστοριάς  κ. Δημήτριος Καπρής ύστερα από πρόσκληση των μαθητών της Β’ Τάξης στο πλαίσιο του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος και συγκεκριμένα με αφορμή την ενότητα «Θέλουμε ένα όμορφο σχολείο» . Αφού συζήτησαν μαζί του για τα προβλήματα που έχει το σχολείο τού έδωσαν ένα γράμμα, προκειμένου να το προωθήσει στο δήμαρχο Καστοριάς ώστε να φροντίσει  για την επίλυση δύο πολύ σοβαρών ζητημάτων του σχολείου:
·         Το πρώτο  ζήτημα αφορά στην επίστρωση του αύλειου χώρου με άσφαλτο ή ταρτάν, γιατί από τότε που φτιάχτηκε το σχολείο (1990)  υπάρχουν πάρα πολλές φθορές  με αποτέλεσμα  κάθε φορά που πέφτει ένα παιδί  να ανοίγουν γόνατα.
·         Το δεύτερο ζήτημα αφορά στην απομάκρυνση αγέλης αδέσποτων σκυλιών, που καθημερινά μαζεύονται μπροστά από την είσοδο του σχολείου, προκαλώντας φόβο αλλά και γιατί συχνά επιτίθενται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, και άλλους περαστικούς.
Οι μαθητές της Β΄τάξης ευχαριστούν τον αντιδήμαρχο, ο οποίος τυχαίνει να είναι και γονέας μαθητή του σχολείου, για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμά τους και εύχονται τα ζητήματα αυτά του σχολείου να μελετηθούν προσεκτικά από τους υπευθύνους και να δοθούν λύσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...