Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Δημιουργική Γραφή - Συγγραφή Ιστορίας

 Ολοκληρώθηκε η συγγραφή της ιστορίας που ανέλαβε η σχολική μας ομάδα (ομάδα μαθητών/τριών Ε΄& Στ2 τάξεων) , στο πλαίσιο των δράσεων της σχολικής μας βιβλιοθήκης για την προώθηση της φιλαναγνωσίας,  συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συγγραφής παιδικού μυθιστορήματος στο διαγωνισμό «Μικρά Μολύβια - Βιβλιοδεσμοί 2021 -2022» https://www.mikramolivia.com/.

Η δική μας ιστορία με τίτλο «Το σύμπαν των παραμυθιών» όπως διαμορφώθηκε συνεργατικά θα συμπεριληφθεί στο βιβλίο που θα εκδοθεί αρχές Μαΐου με πιθανό τίτλο «Στις υπερχορδές... κι ακόμη παραπέρα», όπως ενημερωθήκαμε από τους διοργανωτές και θα αποτελεί ένα κεφάλαιο από τα 24, τα οποία έχουν συγγραφεί κι από άλλα σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

    Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της σχολικής μας ομάδας για την προσπάθειά τους, το χρόνο που διέθεσαν και προπαντός για τη συνεργατική τους διάθεση και την όμορφη αλληλεπίδραση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους στο διάστημα συγγραφής της ιστορίας.

Θα περιμένουμε με αγωνία κι ενδιαφέρον να δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς όλων των σχολείων στο βιβλίο που θα εκδοθεί, τα έσοδα από την πώληση του οποίου  θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...