Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

« Ασφαλής Περιήγηση στο Διαδίκτυο»-Εκδήλωση για τη σχολική μας κοινότητα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Σχολική Βιβλιοθήκη του 4ου Δημοτικού Σχολείου   σε συνεργασία με την Σχολική Βιβλιοθήκη του 10ου Δημοτικού Σχολείου, την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς και τον κ. Τζήμα Δημήτρη - Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Δυτικής Μακεδονίας  θα  διοργανώσει δυο δράσεις   με θέμα:

« Ασφαλής Περιήγηση στο Διαδίκτυο»

Ο κ. Κοτσώνης  Κων/νος, Αστυνόμος Α΄ και ο κ. Φωτόπουλος Δημήτρης , Αστυνόμος Β, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς θα μας ενημερώσουν σχετικά με θέματα ασφάλειας στο Διαδίκτυο.

Την Παρασκευή  19 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14:10-15:00 μ.μ. θα γίνει διαδικτυακή ενημέρωση για τους μαθητές των  Ε  και  Στ τάξεων  μέσω πλατφόρμας Webex.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 18:00- 19:15 μ.μ. θα γίνει διαδικτυακή ενημέρωση για όλους τους γονείς των δύο σχολείων μέσω πλατφόρμας  Webex, η οποία έχει αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση των γονέων.

  Σκοπός των συναντήσεων είναι τόσο οι γονείς όσο και οι μαθητές να  γνωρίσουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο διαδίκτυο αλλά και τρόπους  προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων ( π.χ. ηλεκτρονικές απάτες, κ.α. ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...