Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
      Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε, ότι όλοι οι μαθητές την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, ημέρα των εκλογών για την επιλογή των Δ/ντών σχολικών μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης, θα αποχωρήσουν στις 12.25 μ. μ.
Το πρόγραμμα  από  11-06-2015  έως και  15-06-2015  έχει ως εξής:

  • Την  Πέμπτη  11-06-2015  στις 20.30 θα  γίνει στο προαύλιο του σχολείου η αποχαιρετιστήρια γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους από τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τάξεων ενώ θα ακολουθήσει υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  λαϊκή βραδιά με φαγητό και μουσική.

  • Την Παρασκευή 12-06-2015 και ώρα 20:00 στο πλαίσιο του ανοίγματος του σχολείου στην κοινωνία για διάχυση των εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων συνδιοργανώνεται από τη Δ/νση Π.Ε Καστοριάς και τον υπεύθυνο σχολικών δραστηριοτήτων ανοιχτή παρουσίαση σχολικών δράσεων στο πάρκο της Ολυμπιακής Φλόγας στην Καστοριά,.   Η εκδήλωση φέτος έχει τίτλο «Όραμα ελπίδας: Δώσε ελπίδα, χάρισε ζωή», και είναι αφιερωμένη στον ιερό σκοπό της προσφοράς προς το συνάνθρωπο. Επιδιώκει να μεταφέρει  στους μικρούς μας μαθητές, στις οικογένειές τους και ευρύτερα στην τοπική μας κοινωνία το  μήνυμα του εθελοντισμού και της δωρεάς μυελού των οστών.

  • Τη Δευτέρα 15-06-2015 οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά και στις 11:30 π. μ. οι δάσκαλοι/ες όλων των τάξεων θα ενημερώσουν και θα παραδώσουν τους Τίτλους Προόδου και τη Βαθμολογία του Γ΄ Τριμήνου στους γονείς των μαθητών/τριών.  

                      Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Σας ευχόμαστε ολόψυχα
ΚΑΛΕΣ  ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΚΑΙ  ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
             Η Διευθύντρια και το Διδακτικό Προσωπικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...