Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Ομαλή μετάβαση στο Γυμνάσιο

       Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος για την ομαλή μετάβαση από το δημοτικό στο Γυμνάσιο,  οι μαθητές και οι μαθήτριες των Στ1 καιΣτ2 τμημάτων του σχολείου μας επισκέφθηκαν την Παρασκευή 4 Ιουνίου  το 2ο και το 4ο Γυμνάσιο, ανάλογα με το σχολέιο στο οποίο θα φοιτήσουν το  Σεπτέμβριο. Με ιδιαίτερη θέρμη φιλοξενήθηκαν από τους δ/ντές και τους εκπαιδευτικούς των γυμνασίων, περιηγήθηκαν στους χώρους, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τα μαθήματα και δέχθηκαν ένα μικρό κέρασμα.

      Παράλληλα, οι μαθητές/τριες που επισκέφθηκαν το 2ο Γυμνάσιο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και το ειδικό γυμνάσιο που συστεγάζεται με το 2ο Γυμνάσιο, όπως επίσης και τον Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας που στεγάζεται επίσης στο ίδιο διδακτήριο.

        Ευχαριστούμε θερμά τον δ/ντή του 2ου Γυμνασίου κ. Χρήστο Κωτσόπουλο και  τη δ/ντρια του 4ου Γυμνασίου κ. Άννα Καραγιάννη για τη ζεστή τους φιλοξενία.  

        Ευχαριστούμε ακόμη την κ. Τσιονά Ελένη εκπαιδευτικό φιλόλογο  του 2ου Γυμνασίου για το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών που προσέφερε στους μαθη-τές/τριές μας. 

        Ευχαριστούμε επίσης το δ/ντή και τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Γυμνασίου, και  τους υπευθύνους του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, κ. Θοδωρή Θεμελή και Μαρία Καλτσιάδου για την ενημέρωση που μας παρείχαν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...