Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Άσκηση σεισμού



Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε άσκηση σεισμού στο σχολείο μας.
Αρχικά η Διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε τους μαθητές για το φυσικό φαινόμενο του σεισμού, τα προληπτικά μέτρα αντιμετώπισής του και έδωσε οδηγίες για τις απαραίτητες ενέργειες πριν, κατά τη διάρκεια και έπειτα από ένα σεισμό. Ειδικότερα επικεντρώθηκε στο πώς θα αντιδράσουμε αν συμβεί σεισμός κατά τη διάρκεια μιας σχολικής ημέρας.
Στο τέλος πραγματοποιήθηκε άσκηση σεισμού ώστε να προετοιμαστούμε, να γνωρίζουμε και να είμαστε σε θέση να αντιδράσουμε ψύχραιμα όταν χρειαστεί. Με την έναρξη της άσκησης και στο άκουσμα της αναγγελίας του σεισμού, οι μαθητές μπήκαν κάτω από τα θρανία τους για να προφυλαχθούν. Όταν ανακοινώθηκε ότι τελείωσε ο σεισμός, σηκώθηκαν και με ψυχραιμία σχημάτισαν γραμμές. Οι αίθουσες εκκενώθηκαν με ηρεμία και οι μαθητές κάθε τάξης συγκεντρώθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο στο προαύλιο του σχολείου.
Η άσκηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.








 

1 σχόλιο:

Floor Lola είπε...

ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ, Ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΡΕΩΣΤΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΕΞΕΧΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ 3% ΕΠΙΤΟΚΙΑ; ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Via: peterheymannloanoffer@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...