Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Π.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς σε συνεργασία με τις Σχολικές Συμβούλους,  το Δ/ντή Εκπ/σης και τον  Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Ν. Καστοριάς διοργανώνουν το 2ο Μαθητικό Συνέδριο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 08:45-15:00 στους χώρους του ΤΕΙ Καστοριάς με θέμα.:
«Τα παιδιά παρουσιάζουν, οι μεγάλοι…σιωπούν».
Σε ποιους απευθύνεται
·         Μαθητές Προσχολικής  Αγωγής  και Εκπαίδευσης και  μαθητές Δημοτικής Εκπαίδευσης που μπορούν να συμμετέχουν με παρουσίαση εργασιών.
·         Το συνέδριο είναι ανοιχτό και μπορεί να το παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος
( μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, φορείς, τοπική κοινωνία).
·         Παρακαλούνται οι μαθητές/τριες, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς να παραμένουν στα αμφιθέατρα συνεδριάσεων μέχρι τη λήξη κάθε συνεδρίας.
·         Η μετακίνηση των μαθητών στο χώρο του συνεδρίου θα γίνεται με ευθύνη των γονέων.
·         Οι εγγραφές θα γίνονται το πρωί 08:30-09:00π.μ και στο διάλειμμα 11:00-11:30π.μ. Οι μαθητές με την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν φάκελο με μολύβι, χαρτιά Α4, το πρόγραμμα  και κονκάρδα με το λογότυπο του συνεδρίου και χώρο για το όνομα τους.

·         Στους συμμετέχοντες μαθητές θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής

·         

Μορφή παρουσιάσεων
  • Εισηγήσεις  - Παρουσίαση δράσεων με οποιαδήποτε μορφή υποστηρίζει καλύτερα την εργασία (power point) διάρκειας 15 λεπτών
  • Παρουσίαση ομαδικών εργασιών σε οθόνη προβολής
  • Αναρτήσεις  εργασιών (poster διαστάσεων 50Χ70)
  • Έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργιών στον χώρο του ΤΕΙ
  • Στρογγυλά τραπέζια: α) «Ψηφιακός κόσμος: τι φοβάμαι, τι με γοητεύει;» (μαθητές) και β) «Τι σημαίνει για μένα το σχολείο;» (γονείς).
Τον συντονισμό θα έχουν εκπαιδευτικοί και θα ακολουθηθεί η τεχνική του ντε Μπόνο «τα 6 καπέλα της σκέψης».Hμερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου: Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 και ώρα 08:45-15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...