Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Επίσκεψη στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης



Οι Γ΄, Δ΄ και Στ΄τάξεις του σχολείου μας με συνοδεία τους δασκάλους τους, επισκέφτηκαν την Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, για να παρακολουθήσουν ένα από τα πιο αγαπημένα έργα της Στέλλας Μιχαηλίδου, το «Περπατώ εις το δάσος».
Μια ανατρεπτική περιπέτεια με χιούμορ, μπερδέματα και έξυπνη πλοκή ξετυλίγεται με φόντο το δάσος.

Μια εμπνευσμένη μουσικοχορευτική παράσταση που ακουμπά σε όλους τους σύγχρονους εκφραστικούς κώδικες των παραστατικών τεχνών, όπου τραγούδι, χορός, κίνηση και πρόζα δένονται αρμονικά απαρτίζοντας ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο εκφραστικό αποτέλεσμα.
Με επίκεντρο τον αλληγορικό κόσμο της κοκκινοσκουφίτσας στήνεται ένα σκηνικό παιχνίδι, με γνωστούς αγαπημένους ήρωες από κλασσικά παραμύθια κι άλλους άγνωστους, να μπλέκονται και να δημιουργούν μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία όπου το φανταστικό συναντά το πραγματικό. Η κοκκινοσκουφίτσα μπαινοβγαίνει στις υποθέσεις των κλασικών παραμυθιών όμως χειρίζεται καταστάσεις ως σύγχρονη ηρωίδα αντιμετωπίζοντας με δυναμισμό νέες περιπέτειες δρα και αντιδρά με στόχο την εξερεύνηση του εγώ και του κόσμου που την περιβάλλει, αλλά και την κατάκτηση της αυτογνωσίας μέσα από την έκφραση των «θέλω» και την ικανοποίηση του «μπορώ».
Οι μαθητές μας έφυγαν από την παράσταση κατενθουσιασμένοι!!!



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...