Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Μεγάλη επιτυχία στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς

Οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς που συμμετείχαν στη Β’ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης από όλη την Ελλάδα, που διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, είχαν μεγάλες επιτυχίες και  βραβεύθηκαν για τις εξαίρετες επιδόσεις τους.

Η μαθήτρια της Στ΄ τάξης  Παναγιώτα Μπατσέλα κατέκτησε δεύτερο βραβείο,  οι μαθητές της Ε΄ τάξης Μαρία Ιωννίδου και  Γιάννος-Λυμπέρης Κουμπάνης  τρίτο βραβείο, ενώ έπαινο πήρε η μαθήτρια  Αφροδίτη Παπαδοπούλου  της Ε΄ τάξης .

Αξίζει να αναφερθεί ότι το  4ο Δημοτικό Σχολείο συμμετείχε για τρίτη χρονιά  στο διαγωνισμό αυτό με έξι μαθητές, δύο από την Στ΄ τάξη και τέσσερις από την Ε΄. Τέσσερις από τους έξι μαθητές του σχολείου ήταν ανάμεσα στους νικητές και με πολύ καλές επιδόσεις.

Πολύ λίγα δημόσια σχολεία της χώρας, πόσο μάλιστα της περιφέρειας, κατάφεραν να έχουν τόσο μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, σε ένα πανελλήνιο διαγωνισμό όπου συμμετέχουν μαθητές από πρότυπα, πειραματικά σχολεία, κολλέγια κ.λ.π.  από όλη την Ελλάδα.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και καλή πρόοδο! 

https://youtu.be/FR7P2A23ge8





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...