Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ευχαριστήριο προς το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων 4ου Δ.Σ. Καστοριάς

Η Σχολική κοινότητα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, πριν λίγες μέρες δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την πολύ σημαντική προσφορά σας για τον εξοπλισμό του τάξεων του σχολείου μας: τρεις (3) Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, τρεις (3) Βιντεοπροβολείς και πέντε (5) Κεραίες σύνδεσης στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, με την παρούσα επιστολή, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, καθώς και εγώ η ίδια προσωπικά,  θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά. 
 Η ευγενική αυτή χορηγία αποκτά ιδιαίτερη αξία αυτό τον καιρό που η κοινωνία μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση και φανερώνει την ιδιαίτερη μέριμνα και ευαισθησία σας για την προαγωγή της παιδείας και την καλλιέργεια του Πληροφορικού εγγραματισμού των μαθητών του σύγχρονου ελληνικού Σχολείου.
Ειδικότερα  η απόκτηση των απαραίτητων  εξοπλιστικών ειδών αποτελεί πολύτιμη συμβολή στον εκσυγχρονισμό και στην αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου μας και ουσιαστική συνδρομή στο έργο των  εκπαιδευτικών, οι οποίοι με την αξιοποίηση αυτών των μέσων θα μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν τις Τεχνολογίες της Πληροφορίας στην καθημερινή διδακτική πράξη και συνακόλουθα στη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, που αποτελεί ζητούμενο της εποχής μας.


Με τις ολόψυχες ευχαριστίες μας,
Η Διευθύντρια


Αγνή Ι. Κανδύλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...