Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Για ακόμη μία χρονιά, οι μαθητές μας παρουσίασαν την υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας.Το τμήμα Α΄1 "Τα σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια" με την κ. Βόλτση Αναστασία, το Α΄2 ¨Η σύναξη των Αγίων Βασίληδων" με την κ. Λάμπρου Όλγα, η Β΄τάξη το θέατρο σκιών "Η Αναπαράσταση της Γέννησης" με την κ. Παρχαρίδου Άλκηστη και η Στ΄ τάξη τα παραδοσιακά κάλαντα με τον μουσικό μας κ. Χασιώτη Αναστάσιο και το μαύρο θέατρο με την υπογραφή του γυμναστή μας Στέλιου Φόρλιακα.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας!!!  

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα


Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν οι μαθητές της Στ΄τάξης του σχολείου μας στον Αντιπεριφερειάρχη και στον Δήμαρχο Καστοριάς, συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια κ. Κανδύλη Αγνή, τον δάσκαλο της τάξης κ. Καρανικόλα Θωμά και τη γυμνάστρια κ. Κράτσιου Πόπη. Οι χαρούμενες παιδικές φωνές αντήχησαν, τα τρίγωνα σήμαναν και τα κάλαντα έκαναν λαμπερή και γιορτινή την ατμόσφαιρα.Και του χρόνου με υγεία!!!Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 22-12-2016 θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου μας, στις 18.00-19.30 και την Παρασκευή 23-12-2016 οι μαθητές μας θα έρθουν κανονικά στο σχολείο χωρίς τις τσάντες, ενώ στις 10.30 θα γίνει ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς για την επίδοση των  μαθητών όλων των τάξεων και θα δοθούν οι έλεγχοι του Α΄ τριμήνου για τις Γ΄, Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ τάξεις .

Η Διεύθυνση, το Διδακτικό Προσωπικό  και  οι μαθητές του σχολείου μας,εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχισμένη και δημιουργική η νέα χρονιά για όλους και κυρίως για τα παιδιά …
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη στο Χαμόγελο του παιδιού

Για ακόμη μία χρονιά, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 επισκεφτήκαμε και στηρίξαμε το Χαμόγελο του παιδιού, τον  εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό που λειτουργεί στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους. 

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Αυτός ο κόσμος ο μικρός...Την Τρίτη 6-12-2016 οι μαθητές του  Νηπιαγωγείου και  οι τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ του σχολείου μας ενθουσιάστηκαν, που  παρακολούθησαν την παράσταση «Αυτός ο κόσμος ο μικρός»,  ένα μαγικό θέαμα σε συνδυασμό  διαφόρων  τεχνικών:
• Μαύρο Θέατρο (black light theatre)
• Κούκλες διαφορετικών τεχνικών και μεγεθών
• Μοντέρνο Θέατρο Σκιών
• Βιντεοπροβολή


Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Έρευνα - πρόγραμμα COSIΗ παχυσαρκία στα παιδιά είναι ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, το οποίο αυξάνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, με ιδιαίτερα ανησυχητικές τάσεις στην Ευρώπη.
Τη Δευτέρα 5-12-2016 στο σχολείο μας διεξήχθη προαιρετική έρευνα στους μαθητές των Β΄ και Δ΄ τάξεων με ενυπόγραφη-υπεύθυνη δήλωση των γονέων, στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Παρακολούθησης της παιδικής παχυσαρκίας, πρόγραμμα COSI».Ευχαριστούμε θερμά την κ. Κογιοπούλου Θωμαή, η οποία ήταν υπεύθυνη του προγράμματος.
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 οι τάξεις Δ΄1 και Δ΄2 συνοδευόμενες από τις δασκάλες τους κ. Βόλτση Αγγελική και κ. Τσουμαροπούλου Σταυρούλα,  επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς , όπου οι μαθητές μας σε ένα εργαστήριο ευχών μετέτρεψαν αποσπάσματα βιβλίων σε ευχές για το 2017, οι οποίες θα κάνουν ποδαρικό πριν από τα βιβλία και θα συνοδεύουν την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδας στο καινούριο της σπίτι, στο Κέντρο Πολιτισμού  Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...